Zwolle bezoeken tijdens Skills The Finals

Skills The Finals vindt dit jaar voor een groot gedeelte plaats in Zwolle. Op dagen dat je een aantal uren vrij hebt, bijvoorbeeld op zaterdag na de wedstrijd, dan is een bezoek aan Zwolle zeker de moeite waard! De IJsselhallen bevinden zich dichtbij het stadscentrum. Je kunt de stad bekijken, shoppen of ergens een hapje eten. Er is genoeg te beleven! Meer informatie over Zwolle kun je op de website visitzwolle.nl vinden.

Zwolle, dynamische Hanzestad

Zwolle is een moderne mini-metropool waar je kunt ronddwalen in de rijke geschiedenis. Struin door de winkelstraten en ontdek de hippe conceptstores. Prikkel je smaakpapillen met de beroemde haute cuisine van De Librije. Neem een kijkje in de mooiste boekhandel van Nederland en dompel je onder in de spraakmakende tentoonstellingen van Museum de Fundatie. Ontdek onze mooie stad en vier het leven tijdens onze talloze festivals en evenementen!

Zwolle studentenstad, jouw stad om te groeien!

Je studententijd moet onvergetelijk worden. Dynamisch, bruisend en succesvol. Je wilt gekend worden én anderen kennen. Je thuis voelen, maar ook nieuwe uitdagingen aangaan. Het is dé tijd van leren, creëren en je laten inspireren. Groei in Zwolle!